Magamról

2015-ben szereztem oklevelet az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia mesterszakán, előtte szociológiából diplomáztam. 2020-ban végeztem el a Pécsi Tudományegyetem klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusi képzését. Klinikai szakpszichológusként a Magyar Orvosi Kamara tagja vagyok, a továbbképzéseken részt veszek, emellett a VIKOTE sématerapeuta képzésének résztvevője vagyok. Magánpraxisomat 2018-ban indítottam, eredetileg Kiskőrösön (innen adódik a weboldalam címe). Jelenleg online formában várom 16 év feletti klienseimet az ország egész területéről és akár a határokon túlról is, emellett - csütörtökönként - személyesen is dolgozom Nyíregyházán.

Karrierem során - kezdetben még egyetemi tanulmányaim mellett, önkéntesként, majd később főállásban - változatos problémákkal, élethelyzeti nehézségekkel küzdő embereknek segítettem, illetve segítek jelenleg is. Eddigi pályám kezdete óta dolgoztam többek között szenvedélybetegekkel, bűnelkövető felnőttekkel, szorongásos problémákkal küzdő személyekkel, külföldön dolgozó magyarokkal, valamint iskolapszichológusként is értékes tapasztalatokat szereztem. Hiszek a beszélgetés segítő erejében, és abban, hogy a megfelelő szakmai segítség rendkívül erős kapaszkodót nyújthat a belső erőforrások megtalálásában, az önismeretben és mindezen keresztül számos probléma leküzdésében is. Hiszek abban, hogy bárki életében adódhat olyan pillanat, amikor fontos segítséget kérni, hogy mindez megvalósulhasson.

Végzettségem valódisága - csakúgy, mint az összes többi, egészségügyi szakképesítéssel rendelkező hazai szakemberé - a kereso.nkk.hu oldalon, a nevem beírásával ellenőrizhető.